Overslaan en naar de inhoud gaan

Marco Roelofs nieuwe programmeur De Effenaar

Geplaatst opvrijdag 23 oktober 2015 - 15:40

Ex-Heideroosje Marco Roelofs is de nieuwe programmeur van het Eindhovense poppodium De Effenaar.

Volgens de directie van de poptempel is de jarenlange ervaring als muzikant en het netwerk van de oude punker uit Horst een aanwinst.

Duizendpoot
Behalve zanger van de Heideroosjes was Roelofs ook manager van de band. Verder runde hij een platenlabel en organiseerde hij verschillende festivals. Ook schreef hij een boek en maakte hij twee theatervoorstellingen solo.

Samenwerking
Roelofs wil bij De Effenaar nieuwe evenementen gaan organiseren, zoals bijvoorbeeld een speciaalbierfestival of optredens op bijzondere plekken in Eindhoven. Ook hoopt hij De Effenaar meer te laten samenwerken met andere culturele instellingen in de stad.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Oude acts op Pinkpop? Popmuziek is oud!'
Album Marco Roelofs via crowdfunding
Afterpartees met Beppie Kraft op Zomerparkfeest Venlo
Marco Roelofs lanceert nieuw album met clubtour
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen