'Bandidos leidt jeugd op in supportclub Chicanos'

Justitie heeft aanwijzingen dat motorclub Bandidos een 'criminele kweekschool' voor jeugd heeft ondergebracht bij supportclub Chicanos.

Bandido Marco H. mag zoon toch zien

Geleendenaar Marco H., vice-president van motorclub Bandidos, mag toch in hetzelfde huis wonen als zijn 16-jarige zoon.

Bandido Marco H.: kiezen tussen cel en zoon

Marco H., vice-president van de Bandidos, staat voor groot dilemma. Hij moet terug naar de gevangenis óf hij moet zijn 16-jarige zoon het huis uit sturen.

Inval bij Bandidos-pand Oirsbeek (27-mei-2015)
Justitie: Bandidos Sittard is criminele organisatie

Leden van de Bandidos Sittard worden er stuk voor stuk van verdacht dat ze lid zijn van een criminele organisatie of dat ze er aan deelnamen.

België tipte politie over drugslijn Bandidos

Het grootschalige onderzoek naar drugshandel en andere criminele praktijken door Limburgse leden van motorclub Bandidos, is op gang gekomen door een Belgisch drugsonderzoek.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!