Overslaan en naar de inhoud gaan

Marcellis stopt per direct met voetballen na knieblessure

Geplaatst opmaandag 3 september 2018 - 13:31

Dirk Marcellis (30) stopt met onmiddellijke ingang met voetballen. De verdediger van PEC Zwolle heeft dat besloten nadat hij een zware knieblessure had opgelopen.

"De afgelopen weken voelde ik al dat het niet goed zat in de knie", vertelt Dirk Marcellis uit Horst. "Na veel adviezen van doktoren en specialisten ben ik tot deze conclusie gekomen."

Operatie
Vier jaar geleden werd de verdediger van PEC geopereerd aan de knie. "Dat was al een behoorlijke ingreep. Het is die jaren daarna goed gegaan, maar nu begint het weer op te spelen. Het is onverantwoord om verder te gaan", betreurt hij.

Studie
Een concreet plan na het abrupt einde van zijn profcarrière heeft de voetballer nog niet. "Ik heb bijna de studie ondernemerschap en management afgerond. PEC en ik hebben de intentie om langer met elkaar door te gaan. Ik ga nu met ze in gesprek wat ik anders zou willen en kunnen doen bij de club."

De Limburger debuteerde bij PSV in het betaalde voetbal. Hij speelde later voor AZ en NAC Breda. Marcellis speelde drie interlands voor het Nederlands elftal.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen