Overslaan en naar de inhoud gaan

Marcellis en Demouge gaan spelers VVV coachen

Geplaatst opmaandag 13 juli 2020 - 12:31

VVV-Venlo heeft twee oud-profvoetballers aan haar staf toegevoegd: Dirk Marcellis en Frank Demouge.

Marcellis gaat als performance coach bij de Venlonaren aan de slag, Demouge zal als spitsentrainer de VVV-aanvallers onder zijn hoede gaan nemen.

Marcellis
Voor Marcellis betekent het dat hij terugkeert bij de club waar hij in de jeugdafdeling speelde, voordat hij als profvoetballer voor PSV, AZ, NAC Breda en PEC Zwolle zou uitkomen. De Horstenaar werkte daarna op de commerciële afdeling van PEC Zwolle, maar gaf onlangs aan terug te willen keren naar het zuiden van het land.

Lees ook: Marcellis verlaat PEC Zwolle en keert terug naar Limburg

Het is de bedoeling dat hij nu de talenten in de spelersgroep van Hans de Koning gaat helpen. "Ik wil graag verder in het begeleiden van met name jonge spelers die de stap naar het eerste elftal gaan zetten", zegt Marcellis. "Als speler heb ik die weg ook bewandeld en heb ik ervaren dat het zó ontzettend belangrijk is dat je als jonge gast vanuit de club begeleiding krijgt in de, vaak grote, stappen die je zet."

Demouge
Demouge heeft geen verleden bij VVV-Venlo, maar speelde jarenlang in de Eredivisie in dienst van onder meer NEC, Willem II, FC Utrecht én Roda JC Kerkrade. De bonkige spits moet nu zijn doelpunteninstinct gaan overbrengen op de spitsen van VVV.

Medische staf
Verder keert Falk Louwers terug bij de medische staf. Hij vertrok vorig seizoen van VVV naar PSV, maar keert nu terug op het vertrouwde nest.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen