Overslaan en naar de inhoud gaan

Marcellis en Demouge gaan spelers VVV coachen

Geplaatst opmaandag 13 juli 2020 - 12:31

VVV-Venlo heeft twee oud-profvoetballers aan haar staf toegevoegd: Dirk Marcellis en Frank Demouge.

Marcellis gaat als performance coach bij de Venlonaren aan de slag, Demouge zal als spitsentrainer de VVV-aanvallers onder zijn hoede gaan nemen.

Marcellis
Voor Marcellis betekent het dat hij terugkeert bij de club waar hij in de jeugdafdeling speelde, voordat hij als profvoetballer voor PSV, AZ, NAC Breda en PEC Zwolle zou uitkomen. De Horstenaar werkte daarna op de commerciële afdeling van PEC Zwolle, maar gaf onlangs aan terug te willen keren naar het zuiden van het land.

Lees ook: Marcellis verlaat PEC Zwolle en keert terug naar Limburg

Het is de bedoeling dat hij nu de talenten in de spelersgroep van Hans de Koning gaat helpen. "Ik wil graag verder in het begeleiden van met name jonge spelers die de stap naar het eerste elftal gaan zetten", zegt Marcellis. "Als speler heb ik die weg ook bewandeld en heb ik ervaren dat het zó ontzettend belangrijk is dat je als jonge gast vanuit de club begeleiding krijgt in de, vaak grote, stappen die je zet."

Demouge
Demouge heeft geen verleden bij VVV-Venlo, maar speelde jarenlang in de Eredivisie in dienst van onder meer NEC, Willem II, FC Utrecht én Roda JC Kerkrade. De bonkige spits moet nu zijn doelpunteninstinct gaan overbrengen op de spitsen van VVV.

Medische staf
Verder keert Falk Louwers terug bij de medische staf. Hij vertrok vorig seizoen van VVV naar PSV, maar keert nu terug op het vertrouwde nest.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen