Overslaan en naar de inhoud gaan

Marcel Swaghoven vertrekt uit sterrenzaak Valuas

Geplaatst opdinsdag 3 oktober 2017 - 21:21

Sterrenrestaurant Valuas in Venlo wordt niet langer gerund door de gebroeders Swaghoven.

Gastheer en sommelier Marcel Swaghoven heeft zijn werk in het restaurant na 24 jaar neergelegd, om zich volledig op de wijnhandel te storten.

Geen onenigheid
"We zijn zonder onenigheid uit elkaar gegaan", zo laat chefkok Eric Swaghoven weten. "Onze klanten zullen er dan ook weinig van merken. Marcel blijft ook gewoon de wijn leveren." Een vervanger voor zijn broer is volgens de sterrenkok niet nodig. "Ik heb hier een team van 50 mensen, wij kunnen onze klanten ook prima opvangen."

Familie
De twee broers namen het restaurant in 1998 over van hun vader. In het begin stond Marcel in de keuken en ontving Eric de gasten, later wisselden de twee van rol. Sinds 2006 heeft de zaak aan de Venlose Urbanusstraat een Michelinster.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen