Inval bedrijfspand en woning Venlo vanwege verdenking fraude en witwassen (11 juli 2020)_HD

Inval Venlo: 'Goud is messing, wapens gekregen na overval'

De honderden kilo's goud die bij een inval bij Geerlings Metaalrecycling in Venlo zijn aangetroffen, bestaan vooral uit messing.

Hasj drugs softdrugs stock
Drugscriminelen hoeven miljoenenbuit niet terug te betalen

De drugsbende rondom Servet Y. (45) hoeft zijn criminele buit niet terug te betalen aan de staat. Het gaat om bijna anderhalf miljoen euro.

Advocaten in de rij voor verdediging Brech

Als Jos Brech terug in Nederland is, zijn er genoeg advocaten die hem willen bijstaan.

Klacht tegen Limburgse advocaat ongegrond verklaard

De Venlose advocaat Marcel Heuvelmans heeft zich niet schuldig gemaakt aan het beïnvloeden van een getuige.

Drugszaak: 'OM gaat alleen achter kleine visjes aan'

De advocaten van de mannen uit Swalmen, Reuver en Roermond die worden verdacht van betrokkenheid bij de voorbereidingshandelingen voor de productie van drugs hebben vrijdag hard uitgehaald naar het Openbaar Ministerie.

Advocaten Prime Champ schrikken van 'forse' strafeisen

De advocaten van de verdachten in de uitbuitingszaak rond champignonbedrijf Prime Champ zijn geschrokken van de forse strafeisen.

Biografie Lau Geeraets wordt niet uitgegeven

De laatste wens van Lau Geeraets gaat niet in vervulling. Het dagboek, dat hij schreef tijdens zijn detentie in de gevangenis in Vught, wordt niet gepubliceerd.

Rechtszaak tegen politiemol Mark M. pas over een jaar

De rechtbank Oost-Brabant zal de rechtszaak tegen politiemol Mark M. en zijn medeverdachte Marc S. pas in mei 2017 behandelen.

Advocaat moet in drugszaak verklaren

Advocaat Marcel Heuvelmans zal moeten gaan verklaren over zijn vermeende contacten met en betalingen aan een Duitse getuige in een grote internationale drugszaak.

Veroorzaker dodelijk ongeluk legt zich neer bij strafmaat

De 26-jarige R.R. die in december 2013 fietser Hennie Holtackers-Maas (56) doodreed op de Kaldenkerkerweg in Venlo vecht zijn straf toch niet aan bij het gerechtshof in Den Bosch.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten