Aangifte tegen historicus Bronzwaer nog niet van de baan

Max Moszkowicz junior verwacht niet dat historicus Paul Bronzwaer nog met een verklaring gaat komen waarin hij geloofwaardig afstand doet van zijn uitlatingen over strafpleiter Max Moszkowicz senior.

'Excuus Bronzwaer onvoldoende voor zonen Moszkowicz'

De zonen van de bekende Maastrichtse strafpleiter Max Moszkowicz senior nemen geen genoegen met de excuses die historicus Paul Bronzwaer heeft gemaakt voor diens uitlatingen.

'Boek De Bokser gaat niet over Paul Bronzwaer'

Marcel Haenen vindt het vervelend dat er naar aanleiding van zijn biografie De Bokser over het leven van strafpleiter Max Moszkowicz senior een rel is ontstaan rond de Maastrichtse stadshistoricus Paul Bronzwaer.

Schrijver boek: 'Meer twijfels kampverleden Moszkowicz'

Historicus Paul Bronzwaer uit Maastricht is volgens Marcel Haenen niet de enige die twijfelt aan het kampverleden van Max Moszkowicz sr.

Auteur boek Moszkowicz: 'Niemand hoeft te twijfelen'

Schrijver Marcel Haenen van de biografie over Max Moszkowicz benadrukt dat niemand hoeft te twijfelen aan het verhaal dat de Maastrichtse strafpleiter in vier concentratiekampen heeft gezeten.

Spitwerk voor biografie Max Moszkowicz

Voor de biografie over de Maastrichtse strafpleiter Max Moszkowicz is biograaf Marcel Haenen op zoek naar mensen die de oud-advocaat nog kennen uit zijn jeugd.

Max Moszkowicz (90) krijgt eigen biografie

De 90-jarige Max Moszkowicz krijgt een eigen biografie.

Onthullingen over politiemol genomineerd voor prijs

De onthullingen over politiemol Mark M. zijn genomineerd voor een journalistieke prijs.

Onthulling over politiemol genomineerd voor prijs

De onthulling over de activiteiten van politiemol Mark M. uit Weert is genomineerd voor een journalistieke prijs.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten