Overslaan en naar de inhoud gaan

Marc Höcher assistent-trainer bij A1 van EHC

Geplaatst opwoensdag 21 januari 2015 - 17:15

Roda-aanvaller Marc Höcher gaat aan de slag als assistent-trainer bij de A1 van EHC.

Hij wordt de assistent van Arno Doomernik die in het verleden ook bij Roda JC voetbalde.

Duidelijke afspraken
Het is de bedoeling dat de prof twee keer per week bij de training is en zoveel mogelijk wedstrijden van het team gaat bekijken. Voorwaarde is wel dat het past in het schema van Roda. Volgens Höcher zijn daarover duidelijke afspraken gemaakt met de club uit Hoensbroek.

Toekomst na voetbal
Höcher leidt woensdagavond voor het eerst de training van de Hoensbroekse eersteklasser. De 30-jarige Roda-aanvaller is zich volgens eigen zeggen al aan het oriënteren op zijn toekomst na het voetbal.

Ervaring overbrengen
"Ik ben bezig met het verbreden van mijn horizon om iets achter de hand te hebben als ik stop met betaald voetbal. Ik ben wel al bezig met een studie als voedingsconsulent, maar studeren valt niet mee als je al zo lang niets meer hebt gedaan. Trainingen geven ligt meer in het verlengde van wat ik nu doe en ik vind het leuk om de ervaring over te brengen op de jonge voetballers."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC bekert verder na verlenging
Roda-speler Marc Höcher naar Rot Weiss Erfurt
Roda JC verslikt zich ook in Jong FC Twente
Marc Höcher scoort Doelpunt van het Jaar 2014
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen