Overslaan en naar de inhoud gaan

Marc Höcher assistent-trainer bij A1 van EHC

Geplaatst opwoensdag 21 januari 2015 - 17:15

Roda-aanvaller Marc Höcher gaat aan de slag als assistent-trainer bij de A1 van EHC.

Hij wordt de assistent van Arno Doomernik die in het verleden ook bij Roda JC voetbalde.

Duidelijke afspraken
Het is de bedoeling dat de prof twee keer per week bij de training is en zoveel mogelijk wedstrijden van het team gaat bekijken. Voorwaarde is wel dat het past in het schema van Roda. Volgens Höcher zijn daarover duidelijke afspraken gemaakt met de club uit Hoensbroek.

Toekomst na voetbal
Höcher leidt woensdagavond voor het eerst de training van de Hoensbroekse eersteklasser. De 30-jarige Roda-aanvaller is zich volgens eigen zeggen al aan het oriënteren op zijn toekomst na het voetbal.

Ervaring overbrengen
"Ik ben bezig met het verbreden van mijn horizon om iets achter de hand te hebben als ik stop met betaald voetbal. Ik ben wel al bezig met een studie als voedingsconsulent, maar studeren valt niet mee als je al zo lang niets meer hebt gedaan. Trainingen geven ligt meer in het verlengde van wat ik nu doe en ik vind het leuk om de ervaring over te brengen op de jonge voetballers."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC bekert verder na verlenging
Roda-speler Marc Höcher naar Rot Weiss Erfurt
Roda JC verslikt zich ook in Jong FC Twente
Marc Höcher scoort Doelpunt van het Jaar 2014
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen