Overslaan en naar de inhoud gaan

Marc Höcher assistent-trainer bij A1 van EHC

Geplaatst opwoensdag 21 januari 2015 - 17:15

Roda-aanvaller Marc Höcher gaat aan de slag als assistent-trainer bij de A1 van EHC.

Hij wordt de assistent van Arno Doomernik die in het verleden ook bij Roda JC voetbalde.

Duidelijke afspraken
Het is de bedoeling dat de prof twee keer per week bij de training is en zoveel mogelijk wedstrijden van het team gaat bekijken. Voorwaarde is wel dat het past in het schema van Roda. Volgens Höcher zijn daarover duidelijke afspraken gemaakt met de club uit Hoensbroek.

Toekomst na voetbal
Höcher leidt woensdagavond voor het eerst de training van de Hoensbroekse eersteklasser. De 30-jarige Roda-aanvaller is zich volgens eigen zeggen al aan het oriënteren op zijn toekomst na het voetbal.

Ervaring overbrengen
"Ik ben bezig met het verbreden van mijn horizon om iets achter de hand te hebben als ik stop met betaald voetbal. Ik ben wel al bezig met een studie als voedingsconsulent, maar studeren valt niet mee als je al zo lang niets meer hebt gedaan. Trainingen geven ligt meer in het verlengde van wat ik nu doe en ik vind het leuk om de ervaring over te brengen op de jonge voetballers."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC bekert verder na verlenging
Roda-speler Marc Höcher naar Rot Weiss Erfurt
Roda JC verslikt zich ook in Jong FC Twente
Marc Höcher scoort Doelpunt van het Jaar 2014
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen