Overslaan en naar de inhoud gaan

Marathonkampioene trotseert kou voor goed doel

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 13:34

Nederlands kampioene marathon Miranda Boonstra uit Molenhoek trotseerde met vijftien andere fanatiekelingen zaterdagochtend de kou voor een speciaal doel.

De marathonkampioene gaf een hardloopclinic om geld in te zamelen voor de voedselbankactie.

In de kou
Het winterse weer mocht de pret echter niet drukken. "Ik heb 150 euro op kunnen halen voor de voedselbank", reageert Boonstra. "Daarvoor stond ik graag in de kou training te geven."

Record
Miranda Boonstra is een van de vele initiatiefnemers die zich heeft ingezet voor de voedselbank. Bij de actie L1 Samen voor de Voedselbank werd afgelopen jaar een recordaantal van 346.971 producten ingezameld. De totale waarde van die opbrengst komt neer op zo'n 636.331,45 euro.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen