Overslaan en naar de inhoud gaan

Marathonkampioene trotseert kou voor goed doel

Geplaatst opzondag 20 januari 2019 - 13:34

Nederlands kampioene marathon Miranda Boonstra uit Molenhoek trotseerde met vijftien andere fanatiekelingen zaterdagochtend de kou voor een speciaal doel.

De marathonkampioene gaf een hardloopclinic om geld in te zamelen voor de voedselbankactie.

In de kou
Het winterse weer mocht de pret echter niet drukken. "Ik heb 150 euro op kunnen halen voor de voedselbank", reageert Boonstra. "Daarvoor stond ik graag in de kou training te geven."

Record
Miranda Boonstra is een van de vele initiatiefnemers die zich heeft ingezet voor de voedselbank. Bij de actie L1 Samen voor de Voedselbank werd afgelopen jaar een recordaantal van 346.971 producten ingezameld. De totale waarde van die opbrengst komt neer op zo'n 636.331,45 euro.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen