Overslaan en naar de inhoud gaan

Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie

Geplaatst opzondag 13 november 2016 - 13:49

Diego Maradona heeft op Facebook zijn excuses aangeboden omdat hij niet is komen opdagen op het Fernando Ricksen-benefiet en een evenement in België.

Wel zegt hij dat het te wijten is aan 'de organisatie' dat hij verstek heeft laten gaan.

Reprise
Naast een
penaltyschop op het gras van de Heerlense voetbalclub Heksenberg zou Maradona meespelen in een reprise van de halve finale van het WK van 1986: Argentinië-België. De komst van het Argentijnse fenomeen naar Parkstad was geregeld door de Heerlense ondernemer en politicus Christian Petermann.

Advocaat
De ooit beste voetballer ter wereld schrijft dat het door problemen met de organisatie komt dat hij verstek heeft laten gaan. Het was Maradona nog niet duidelijk hoe zijn transfer, verblijf en zijn activiteiten precies geregeld waren. Hij laat verder weten de zaak af te laten handelen door zijn advocaat Matías Morla.

Lees ook: Heksenberg schrapt Maradona-evenement definitief

Ricksen
'Pluisje' zou zondag bij voetbalclub Heksenberg een penalty nemen op het doel van Jean-Marie Pfaff. De opbrengst van het evenement zou naar een documentairemaker gaan die bezig is met een film over Fernando Ricksen. De door spierziekte ALS getroffen oud-international begon zijn voetballoopbaan bij Heksenberg.

Aasgieren
​Maradona liet donderdag al weten totaal geen trek te hebben in een benefietdiner voor kankerpatiënten in Antwerpen waarop hij geacht werd te verschijnen. Hij twijfelde eraan of de opbrengsten wel naar het goede doel zouden gaan, en suggereerde dat de organisatoren 'aasgieren zijn die hun zakken willen vullen over de rug van deze arme mensen.'

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Maradona-debacle: 'vreselijk voor Fernando'
Ricksen ontmoet Maradona in Brunssum
Petermann: geen getekend contract over komst Maradona
ANp
Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen