Overslaan en naar de inhoud gaan

Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie

Geplaatst opzondag 13 november 2016 - 13:49

Diego Maradona heeft op Facebook zijn excuses aangeboden omdat hij niet is komen opdagen op het Fernando Ricksen-benefiet en een evenement in België.

Wel zegt hij dat het te wijten is aan 'de organisatie' dat hij verstek heeft laten gaan.

Reprise
Naast een
penaltyschop op het gras van de Heerlense voetbalclub Heksenberg zou Maradona meespelen in een reprise van de halve finale van het WK van 1986: Argentinië-België. De komst van het Argentijnse fenomeen naar Parkstad was geregeld door de Heerlense ondernemer en politicus Christian Petermann.

Advocaat
De ooit beste voetballer ter wereld schrijft dat het door problemen met de organisatie komt dat hij verstek heeft laten gaan. Het was Maradona nog niet duidelijk hoe zijn transfer, verblijf en zijn activiteiten precies geregeld waren. Hij laat verder weten de zaak af te laten handelen door zijn advocaat Matías Morla.

Lees ook: Heksenberg schrapt Maradona-evenement definitief

Ricksen
'Pluisje' zou zondag bij voetbalclub Heksenberg een penalty nemen op het doel van Jean-Marie Pfaff. De opbrengst van het evenement zou naar een documentairemaker gaan die bezig is met een film over Fernando Ricksen. De door spierziekte ALS getroffen oud-international begon zijn voetballoopbaan bij Heksenberg.

Aasgieren
​Maradona liet donderdag al weten totaal geen trek te hebben in een benefietdiner voor kankerpatiënten in Antwerpen waarop hij geacht werd te verschijnen. Hij twijfelde eraan of de opbrengsten wel naar het goede doel zouden gaan, en suggereerde dat de organisatoren 'aasgieren zijn die hun zakken willen vullen over de rug van deze arme mensen.'

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Maradona-debacle: 'vreselijk voor Fernando'
Ricksen ontmoet Maradona in Brunssum
Petermann: geen getekend contract over komst Maradona
ANp
Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen