Overslaan en naar de inhoud gaan

Maradona weer niet op vliegtuig, komst uiterst onzeker

Geplaatst opvrijdag 11 november 2016 - 12:09

Diego Maradona is nog altijd niet op weg naar Heerlen. Ook vrijdag zat hij weer niet in het geplande vliegtuig.

Eigenlijk had Maradona donderdag al moeten landen in Brussel. Toen zat hij niet in het vliegtuig, omdat zijn programma in Marokko was uitgelopen.

Lees ook: Maradona zit niet op vliegtuig, vrijdag weer een kans

Geschil
Organisator
Petermann zei toen nog dat de verwachting was dat hij vrijdag alsnog zou landen, maar ook nu zit hij opnieuw niet aan boord. Reden van het annuleren van de vlucht is volgens de organisatie een geschil tussen Maradona en zijn sponsor.

Soap
Petermann zelf begint inmiddels ook te twijfelen aan de komst van de superster. "Het ziet er dus nog steeds uit dat Maradona zondag zijn opwachting maakt in Heerlen en Brunssum maar het moge zonneklaar zijn dat dit een soap is met heel wat onverwachte wendingen."

Ricksen
Toch houdt hij hoop. Inmiddels is het de bedoeling dat Maradona en zijn gezelschap zaterdagmiddag om 12:45 uur op vliegveld Zaventem landen. Petermann heeft wel een brief richting de groep rond Maradona gestuurd waarin hij aangeeft snel duidelijkheid te willen hebben. Onder meer omdat ook de doodzieke Fernando Ricksen zaterdag in het vliegtuig stapt om richting Nederland te komen.

Onzeker
De stervoetballer uit Argentinië zou zondag te gast zijn bij de
Heerlense voetbalclub Heksenberg, dat zijn wedstrijden tijdelijk in Brunssum speelt. Of dit doorgaat lijkt steeds onzekerder te worden.

Galadiner
Maradona laat via zijn Facebook-pagina weten alleen te willen komen voetballen met onder andere zijn vriend Jean-Marie Pfaff, maar zich niet te willen lenen voor een galadiner dat vrijdagavond staat gepland.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Maradona zit niet op vliegtuig, vrijdag weer een kans
Rolls Royce en Heineken staan klaar voor Maradona
ANp
Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig
Maradona-debacle: 'vreselijk voor Fernando'
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen