Overslaan en naar de inhoud gaan

Maradona-debacle: 'vreselijk voor Fernando'

Geplaatst opmaandag 14 november 2016 - 7:27

13 november 2016, de dag dat Diego Maradona niet naar Heksenberg kwam. Organisator Christian Petermann is woedend en overweegt zelfs juridische stappen.

"Dit is vreselijk voor Fernando. Laat Maradona nu maar eens op het vliegtuig stappen, dan weet ik nog wel een Argentijnse piloot", zegt hij maandag in De Limburger.

Penaltyschieten
​Diego Maradona zou zondag meedoen aan een wedstrijdje penaltyschieten voor het goede doel, een documentaire over oud-voetballer Fernando Ricksen die aan de spierziekte ALS lijdt. Maar de Argentijn kwam tegen de afspraken in niet aan in Brussel, vanwaaruit hij naar Parkstad zou rijden.

De ooit beste voetballer ter wereld liet via Facebook weten dat het door problemen met de organisatie komt dat hij verstek heeft laten gaan.

Lees ook: Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie.

Het kan maar zo dat dit debacle nog een staartje krijgt. Niet alleen overweegt Petermann juridische stappen, ook liet Maradona laat weten de zaak verder af te laten handelen door zijn advocaat Matías Morla.

Lees op Limburger.nl: Weergaloze soap met traan.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Petermann: geen getekend contract over komst Maradona
Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie
ANp
Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig
'Niets afgesproken over komst Maradona naar Brunssum'
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen