Overslaan en naar de inhoud gaan

Maradona-debacle: 'vreselijk voor Fernando'

Geplaatst opmaandag 14 november 2016 - 7:27

13 november 2016, de dag dat Diego Maradona niet naar Heksenberg kwam. Organisator Christian Petermann is woedend en overweegt zelfs juridische stappen.

"Dit is vreselijk voor Fernando. Laat Maradona nu maar eens op het vliegtuig stappen, dan weet ik nog wel een Argentijnse piloot", zegt hij maandag in De Limburger.

Penaltyschieten
​Diego Maradona zou zondag meedoen aan een wedstrijdje penaltyschieten voor het goede doel, een documentaire over oud-voetballer Fernando Ricksen die aan de spierziekte ALS lijdt. Maar de Argentijn kwam tegen de afspraken in niet aan in Brussel, vanwaaruit hij naar Parkstad zou rijden.

De ooit beste voetballer ter wereld liet via Facebook weten dat het door problemen met de organisatie komt dat hij verstek heeft laten gaan.

Lees ook: Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie.

Het kan maar zo dat dit debacle nog een staartje krijgt. Niet alleen overweegt Petermann juridische stappen, ook liet Maradona laat weten de zaak verder af te laten handelen door zijn advocaat Matías Morla.

Lees op Limburger.nl: Weergaloze soap met traan.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Petermann: geen getekend contract over komst Maradona
Maradona zegt sorry en legt schuld bij organisatie
ANp
Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig
'Niets afgesproken over komst Maradona naar Brunssum'
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen