Overslaan en naar de inhoud gaan

Manuel Angiulli op amateurbasis naar MVV

Geplaatst opdinsdag 26 januari 2021 - 16:17

MVV heeft zich versterkt met de 25-jarige Manuel Angiulli. Hij sluit op amateurbasis aan bij de selectie van de Maastrichtenaren.

De 25-jarige centrale verdediger komt over van de Roemeense club ACSM Poli Iasi. Bij de nummer 16 in de Roemeense eredivisie kwam hij dit seizoen slechts twee wedstrijden in actie.

Loopbaan
De Italiaanse Belg begon zijn profloopbaan in 2013 bij CS Visé. Een jaar later maakte hij de overstap naar het tweede elftal van Alemannia Aachen om vervolgens bij het Luxemburgse RE Virton zijn carrière te vervolgen.

Toekomst
Angiulli, die ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan, ziet bij MVV nu de kans zich in Maastricht te bewijzen om zijn voetbalcarrière een nieuwe impuls te geven.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen