Overslaan en naar de inhoud gaan

Mantelzorgers in het zonnetje gezet

Geplaatst opvrijdag 10 november 2017 - 16:05

Vrijdag, op de Dag van de Mantelzorg, zijn in en rond Weert honderden mantelzorgers met een bloemetje in het zonnetje gezet.

Het gebaar is een initiatief van het Steunpunt Mantelzorg Weert.

Goodie
Voor het tweede jaar op rij zijn ook jonge mantelzorgers verrast. Zij krijgen een goodiebag. Het gaat om jongeren tussen de 10 en 18 jaar die bijvoorbeeld voor zieke ouders zorgen of voor een gehandicapte broer of zus.

Contact
Volgens Sanne Kuepers van het Steunpunt Mantelzorg Weert is de geste ook bedoeld om in contact te komen met jeugdige mantelzorgers. "Jongeren met een langdurige zorgtaak komen niet altijd toe aan huiswerk of ontspanning. Het steunpunt kan hen helpen", aldus Kuepers.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen