Overslaan en naar de inhoud gaan

Manon Smeets 24e bij World Cup New Delhi

Geplaatst opzaterdag 23 februari 2019 - 20:10

Manon Smeets is er niet in geslaagd door te dringen tot de finale van de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen in New Dehli.

De 22-jarige schutter uit Belfeld schoot in de kwalificatie van het 10 meter luchtgeweerschieten in de Indiase hoofdstad 626,1 punten. Dat leverde haar een 24e plaats op. Voor een finaleplaats had Smeets minimaal 628.1 punten moeten schieten.

Wereldrecord
Ruozhu Zhaq uit China plaatse zich met 634.0 punten als eerst voor de finale, maar moest de winst in de eerste wereldbekerwedstrijd aan Apurvi Chandela laten. De Indiase schoot in de eindstrijd 252.9 punten en vestigde daarmee een nieuw wereldrecord.

Hellenbrand
Peter Hellenbrand uit Brunssum komt maandag in New Delhi in actie. Ook hij komt uit op het 10 meter luchtgeweerschieten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen