Overslaan en naar de inhoud gaan

Mannen vervolgd voor betaalde seks met meisje in Limburg

Geplaatst opzaterdag 13 november 2021 - 11:26

Een 16-jarig meisje, afkomstig uit de buurt van Eindhoven, heeft betaalde seksafspraken gehad met tientallen mannen. Die vonden plaats in hotels in Limburg en Eindhoven.

Ze werd door drie verschillende chauffeurs gebracht naar de hotels. Ook had de tiener seksafspraken in auto's of woningen van de klanten. Dat meldt Omroep Brabant zaterdag.

Zedenzaak Valkenburg
Justitie gaat in deze grote prostitutiezaak liefst zeventien mannen vervolgen die in 2019 betaalden voor seks met het destijds 16-jarige meisje. Het is voor het eerst sinds de geruchtmakende Valkenburgse zedenzaak dat zoveel klanten voor de rechter komen. Het proces draaide toen om Kimberly, een 16-jarig meisje dat in 2014 in een hotelkamer in Valkenburg gedwongen werd tot betaalde seks met tientallen mannen. De zaak, die begin 2015 aan het licht kwam, bracht veel commotie teweeg. Zo pleegden twee verdachten nog voor het begin van het proces zelfmoord. Loverboy Armin A., de pooier in de Valkenburgse zedenzaak, moest twee jaar de gevangenis in.

Lees ook: OM in cassatie tegen uitspraken Valkenburgse zedenzaak

Seksadvertentie
Twee jaar lang deden politie en justitie onderzoek in deze zaak. Die kwam aan het rollen na een tip over een seksadvertentie. Een speciaal team van de politie kwam na het maken van een nepafspraak uiteindelijk uit bij een hotel in Eindhoven, waar het slachtoffer werd gevonden. Rechercheurs wisten via onder andere haar telefoon een deel van haar klanten te achterhalen.

Naast de klanten worden ook de drie escortchauffeurs, die volgens justitie geld hebben verdiend aan prostitutie, vervolgd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen