Overslaan en naar de inhoud gaan

Mannen verdacht van zakkenrollerij in Maastricht

Geplaatst opzondag 17 januari 2021 - 21:00

In Maastricht zijn zondagavond twee mannen opgepakt op verdenking van zakkenrollerij.

De politie werd getipt over de mogelijke zakkenrollers die aan het begin van de avond actief zouden zijn geweest in een zaak in winkelcentrum Mosae Forum.

Jacht op verdachten
Een alerte getuige wist een foto van het tweetal te maken en speelde die door naar de politie. De foto werd doorgestuurd naar alle dienstdoende agenten en die begonnen snel jacht te maken op de verdachten. Ze zetten het centrum van Maastricht af op 'cruciale punten'.

Aangehouden
Al snel werden op het Cörversplein twee mannen ontdekt die aan het signalement voldeden. Beide mannen zijn aangehouden. Een onderzoek moet uitwijzen of ze inderdaad mensen bestolen hebben en nog meer op hun kerfstok hebben.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen