Overslaan en naar de inhoud gaan

Mannen verdacht van zakkenrollerij in Maastricht

Geplaatst opzondag 17 januari 2021 - 21:00

In Maastricht zijn zondagavond twee mannen opgepakt op verdenking van zakkenrollerij.

De politie werd getipt over de mogelijke zakkenrollers die aan het begin van de avond actief zouden zijn geweest in een zaak in winkelcentrum Mosae Forum.

Jacht op verdachten
Een alerte getuige wist een foto van het tweetal te maken en speelde die door naar de politie. De foto werd doorgestuurd naar alle dienstdoende agenten en die begonnen snel jacht te maken op de verdachten. Ze zetten het centrum van Maastricht af op 'cruciale punten'.

Aangehouden
Al snel werden op het Cörversplein twee mannen ontdekt die aan het signalement voldeden. Beide mannen zijn aangehouden. Een onderzoek moet uitwijzen of ze inderdaad mensen bestolen hebben en nog meer op hun kerfstok hebben.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen