Overslaan en naar de inhoud gaan

Mannen vast voor handel in beschermde zangvogels

Geplaatst opdinsdag 29 mei 2018 - 17:21

De politie heeft dinsdag drie mannen uit Helmond en Eindhoven opgepakt voor de handel in gevangen beschermde zangvogels.

De mannen van 39, 58 en 76 jaar worden ervan verdacht dat zij de vogels in het wild hebben gevangen, onder andere in Noord-Limburg.

Internetverkoop
Op diverse adressen in Eindhoven en Helmond trof de politie in totaal zeventig vogels aan, onder andere kuifmezen, boomklevers, bonte vliegenvangers en lijsters. De vogels zijn in beslag genomen. De vogels werden op internet te koop aangeboden.

De arrestaties zijn volgens de politie het resultaat van een langer lopend onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen