Overslaan en naar de inhoud gaan

Mannen springen uit vrachtwagen en slaan op de vlucht

Geplaatst opdinsdag 2 april 2019 - 11:33

De politie en marechaussee zijn op zoek naar tien tot vijftien mannen, die dinsdagochtend plots uit een vrachtwagen sprongen op de A2.

Dat bevestigt een politiewoordvoerster in gesprek met L1.

Op de vlucht
De vrachtwagen stopte op de A2 ter hoogte van Meerssen, bij het Total-tankstation. Daar sprongen de mannen uit de wagen, om vervolgens alle kanten op te vluchten. Een geschrokken getuige spreekt over 'donkere mannen'. De politie heeft vooralsnog te weinig informatie voor een signalement, maar stelt dat er wel naar de mannen wordt gezocht.

De chauffeur van de vrachtwagen is als getuige gehoord.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen