Overslaan en naar de inhoud gaan

Mannen opgepakt voor straatroof in Landgraaf

Geplaatst opdonderdag 18 juli 2019 - 11:10

De politie heeft woensdagavond twee mannen opgepakt voor een straatroof in Landgraaf diezelfde avond.

Dat laat de politie weten. Het gaat om een 28-jarige man uit Landgraaf en een man (22) uit Heerlen.

Met geweld
Een vrouw werd rond 21:45 uur op de Schumanstraat in Schaesberg overvaller. Een dader probeerde haar tas met geweld uit haar handen te grissen. Dat lukt niet, waarna hij ervandoor ging. De verdachte vluchtte in een grijze Renault. De vrouw raakte niet gewond bij het voorval.

Renault stationwagen
Agenten hielden niet veel later het duo aan dat in een Renault stationwagen in de buurt reed. De mannen kwamen overeen met het signalement. Ze zijn aangehouden en worden verhoord.

Lees ook: Opnieuw overval in Landgraaf, dader gevlucht

De politie onderzoekt ook of het tweetal iets te maken heeft met andere overvallen en straatroven die eerder werden gepleegd in de omgeving van Landgraaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen