Overslaan en naar de inhoud gaan

Mannen opgepakt voor dodelijke schietpartij Hoensbroek

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 11:12

Een 45-jarige man uit Hoensbroek en een 25-jarige man uit Born zijn opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij op de Akerstraat Noord in Hoensbroek vorige maand.

De mannen zijn vrijdagavond opgepakt. Dit laat de politie weten. Bij de schietpartij raakte een 49-jarige man zwaargewond. Hij overleed later die nacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Neergeschoten
De man werd op 2 augustus rond 23:00 uur voor zijn woning aan de Akerstraat-Noord in Hoensbroek neergeschoten. Uit onderzoek bleek eerder al dat er op het moment van de schietpartij meerdere mensen, onder meer fietsers en voetgangers, in de buurt waren. De politie is op dit moment nog steeds op zoek naar getuigen.

Lees ook: Politie zoekt getuigen van dodelijke schietpartij

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen