Overslaan en naar de inhoud gaan

Mannen opgepakt voor dodelijke schietpartij Hoensbroek

Geplaatst opzaterdag 1 september 2018 - 11:12

Een 45-jarige man uit Hoensbroek en een 25-jarige man uit Born zijn opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij op de Akerstraat Noord in Hoensbroek vorige maand.

De mannen zijn vrijdagavond opgepakt. Dit laat de politie weten. Bij de schietpartij raakte een 49-jarige man zwaargewond. Hij overleed later die nacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Neergeschoten
De man werd op 2 augustus rond 23:00 uur voor zijn woning aan de Akerstraat-Noord in Hoensbroek neergeschoten. Uit onderzoek bleek eerder al dat er op het moment van de schietpartij meerdere mensen, onder meer fietsers en voetgangers, in de buurt waren. De politie is op dit moment nog steeds op zoek naar getuigen.

Lees ook: Politie zoekt getuigen van dodelijke schietpartij

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen