Overslaan en naar de inhoud gaan

Mannen opgepakt voor diefstal dure auto in Blerick

Geplaatst opwoensdag 10 maart 2021 - 11:34

De politie heeft twee mannen uit Roermond aangehouden vanwege betrokkenheid bij de diefstal van een dure auto bij een takelbedrijf in Blerick, begin januari dit jaar.

Eén man (29) werd dinsdagochtend in zijn woning aangehouden en de andere 29-jarige dief meldde zich woensdag op het politiebureau.

Inbraak
Op 5 januari werd bij een inbraak in een takelbedrijf aan de Columbusweg in Blerick een Audi RS6 gestolen. Kort na de roof werd het voertuig teruggevonden. Het politieonderzoek leidde uiteindelijk naar de twee Roermondenaren.

Avondklokrellen Roermond
Volgens de politie is een van de dieven ook aangehouden voor betrokkenheid bij de avondklokrellen in Roermond, zondag 24 januari. Die avond was het bij ingaan van de avondklok onrustig in Roermond. In de stad waren op meerdere plekken relschoppers op de been. Zo werd onder meer winkelcentrum Donderberg vernield. Raddraaiers beukten met winkelwagentjes in op de glazen pui van het winkelcentrum en gooiden ramen in.

Lees ook: Avondklokrellen Roermond: politie zoekt 17 verdachten

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen