Overslaan en naar de inhoud gaan

Mannen met bijl en hamer plegen overval

Geplaatst opmaandag 27 januari 2020 - 22:12

Twee mannen van ongeveer 20 jaar hebben maandagavond in Horst met een bijl en een hamer een overval gepleegd.

Niemand raakte gewond bij de overal.

Video: Track '88

Buit
De twee overvallers gingen rond 21:45 uur een filiaal van Albert Heijn aan de Steenstraat binnen en eisten geld. Ze sloegen op de vlucht met een nog onbekend geldbedrag.

Waarschuwing
De politie waarschuwt om de daders niet zelf te benaderen. Ze zouden klein en smal zijn, donkere jassen dragen en bewapend zijn met de hamer en de bijl.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen