Overslaan en naar de inhoud gaan

Mannen met 30.000 euro opgepakt bij grenscontrole Venlo

Geplaatst opvrijdag 16 april 2021 - 7:57

De Marechaussee heeft drie mannen met 30.000 euro cash op zak opgepakt in Venlo.

Het drietal liep woensdag tegen de lamp bij een grote grenscontrole, zo laat de Koninklijke Marechaussee vrijdag weten.

Geld en wapens
De mannen konden geen aannemelijke verklaring geven waarom ze het geldbedrag bij zich hadden. Daarop is het geld in beslag genomen en zijn de mannen meegenomen voor verder verhoor.

Verder hebben de marechaussees die dag onder meer wapens en valse kentekenplaten aangetroffen.

Korridorfahndung
De grote internationale controle vond woensdag plaats op alle belangrijke toegangswegen tussen Nederland en Duitsland. Bij de controle, met de naam Korridorfahndung, werden automobilisten steekproefsgewijs gecontroleerd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen