Overslaan en naar de inhoud gaan

Mannen BFC doen goede zaken op ranglijst

Geplaatst opzaterdag 11 november 2017 - 23:05

De handballers van BFC hebben goede zaken gedaan door Aalsmeer te verslaan. In 'De Haamen' in Beek werd het 28-25 voor de thuisploeg.

BFC liet de bezoekers vanaf het eerste fluitsignaal duidelijk merken alleen met winst tevreden te zijn. Binnen enkele minuten stond de ploeg met 3-1 voor en bouwde die voorsprong verder uit. Bij rust had de thuisploeg een gat van vier doelpunten geslagen: 14-10.

Teugels vieren
Na rust vergrootte BFC de voorsprong en met nog tien minuten te spelen stond Aalsmeer 2 met 26-16 achter. BFC liet daarna de teugels vieren en de bezoekers konden hun achterstand verkleinen. Vijf minuten voor tijd had BFC nog een voorsprong van acht treffers. Dat gat wist Aalsmeer in de slotminuten nog flink te verkleinen.

Door de winst stijgt BFC een aantal plaatsen op de ranglijst van de eredivisie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen