Overslaan en naar de inhoud gaan

Mannen aangehouden na uitschelden en belagen agent

Geplaatst opwoensdag 25 september 2019 - 10:58

Een agent is vrijdag in Venlo belaagd door twee mannen na het uitschrijven van een boete. Hij heeft de mannen uiteindelijk aangehouden, omdat de situatie uit de hand dreigde te lopen.

Een van de mannen werd op de bon geslingerd, omdat hij 'driftig' met zijn mobiel bezig was op de fiets. Volgens de agent, die woensdag op Facebook zijn verhaal doet, reed de fietser bijna een paar voetgangers aan.

Scheldwoorden
Reden voor de politieagent om de man te bekeuren, maar die was het daar niet mee eens. "Ik kreeg, luidkeels, allerlei verwijten en nare scheldwoorden naar mijn hoofd geslingerd", schrijft de agent. Een vriend van de bekeurde man, die toevallig passeerde, bemoeide zich ook met het gesprek en ging mee in de tirade.

Ruzie met omstanders
De agent besloot er niet op in te gaan en ging verder. De mannen achtervolgden de agent echter. Ze bleven naar hem schreeuwen en filmden hem allebei. De man schonk er verder geen aandacht aan vervolgde wederom zijn weg. Toen hij voor een stoplicht moest wachten, kwamen de mannen echter weer naar hem toe. "Ze blokkeerden mij de weg, belemmerden mij bij de uitvoering van mijn werkzaamheden, beledigden mij en zochten zelfs ruzie met omstanders", schrijft de agent.

Aanhouding
De ruzie met omstanders, die de mannen wezen op hun gedrag, was voor de agent uiteindelijk de reden om hen op de Roermondsepoort aan te houden. "Jammer dat het zo moest lopen", besluit de agent.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen