Overslaan en naar de inhoud gaan

Manifest Limburgs Erfgoed in Weert

Geplaatst opvrijdag 6 maart 2015 - 5:05

In Weert wordt vrijdagmiddag een manifest verspreid voor het behoud van Limburgs Erfgoed. Het manifest wordt aan de deur van de Paterskerk gespijkerd.

Initiatiefnemer is Anton Kirkels, statenlid van de VVD. Hij wil met het manifest aandacht vragen voor het nieuwe cultuurbeleid van de provincie. Hij wil dat in het toekomstige beleid rekening wordt gehouden met de wensen van de Limburgers. Volgens Kirkels is er nog veel niet ontdekt erfgoed, en dat moet veilig worden gesteld.

Vrijdagmiddag wordt duidelijk welke actiepunten in het manifest staan. De presentatie is om 15.00 uur bij de Paterskerk in Weert.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Weert komt met erfgoedprijs
Anton Kirkels wil erfgoedmanifest in coalitieprogramma
'Limburgs historisch zoeksysteem eind dit jaar online'
Heideroosjes strijden tegen woekerhandel concertkaartjes
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen