Overslaan en naar de inhoud gaan

Manifest Limburgs Erfgoed in Weert

Geplaatst opvrijdag 6 maart 2015 - 5:05

In Weert wordt vrijdagmiddag een manifest verspreid voor het behoud van Limburgs Erfgoed. Het manifest wordt aan de deur van de Paterskerk gespijkerd.

Initiatiefnemer is Anton Kirkels, statenlid van de VVD. Hij wil met het manifest aandacht vragen voor het nieuwe cultuurbeleid van de provincie. Hij wil dat in het toekomstige beleid rekening wordt gehouden met de wensen van de Limburgers. Volgens Kirkels is er nog veel niet ontdekt erfgoed, en dat moet veilig worden gesteld.

Vrijdagmiddag wordt duidelijk welke actiepunten in het manifest staan. De presentatie is om 15.00 uur bij de Paterskerk in Weert.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Weert komt met erfgoedprijs
Anton Kirkels wil erfgoedmanifest in coalitieprogramma
Heideroosjes strijden tegen woekerhandel concertkaartjes
'Limburgs historisch zoeksysteem eind dit jaar online'
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen