Overslaan en naar de inhoud gaan

Manager Max Verstappen: we kunnen alleen maar afwachten

Geplaatst opdonderdag 19 maart 2020 - 17:30

Raymond Vermeulen, de manager van Formule 1-coureur Max Verstappen, heeft het uitstel van de Grand Prix van Nederland op Zandvoort uiteraard zien aankomen.

Ook op 3 mei gaat het Formule 1-seizoen na eerder afgelastingen niet van start. "Het is de nieuwe realiteit", zei Vermeulen. "Wereldwijd gaan evenementen niet door. In de Formule 1 is het niet anders."

Onzekerder
Het seizoen zou eigenlijk afgelopen weekeinde in Melbourne zijn begonnen. Daarna stonden de grands prix van Bahrein, Vietnam en China op het programma die allemaal vanwege het coronavirus werden afgelast. Zandvoort, dat voor het eerst na 35 jaar weer op de kalender prijkte, leek even de openingswedstrijd van het seizoen te worden, maar de ontwikkelingen rond het zich steeds verder uitbreidende coronavirus maakten dat steeds onzekerder. Donderdag hakte de autosportfederatie FIA de knoop door.

Lees ook: Nederlandse GP uitgesteld: thuisrace Verstappen niet in mei

Hetzelfde schuitje
"Natuurlijk vinden we het jammer", zei Vermeulen."Veel meer kunnen we er ook niet over zeggen. We zitten in hetzelfde schuitje als iedereen. We vernemen dit ook via een persbericht. Het is geen afstel, maar uitstel. Meer weten we ook niet. We gaan ervan uit dat de FIA en de organisatie van de Formule 1 de juiste beslissingen nemen. Het zijn moeilijke tijden maar we hopen dat we snel weer aan racen toekomen. Net als iedereen wachten we het af."

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen