Overslaan en naar de inhoud gaan

Manager Max Verstappen: we kunnen alleen maar afwachten

Geplaatst opdonderdag 19 maart 2020 - 17:30

Raymond Vermeulen, de manager van Formule 1-coureur Max Verstappen, heeft het uitstel van de Grand Prix van Nederland op Zandvoort uiteraard zien aankomen.

Ook op 3 mei gaat het Formule 1-seizoen na eerder afgelastingen niet van start. "Het is de nieuwe realiteit", zei Vermeulen. "Wereldwijd gaan evenementen niet door. In de Formule 1 is het niet anders."

Onzekerder
Het seizoen zou eigenlijk afgelopen weekeinde in Melbourne zijn begonnen. Daarna stonden de grands prix van Bahrein, Vietnam en China op het programma die allemaal vanwege het coronavirus werden afgelast. Zandvoort, dat voor het eerst na 35 jaar weer op de kalender prijkte, leek even de openingswedstrijd van het seizoen te worden, maar de ontwikkelingen rond het zich steeds verder uitbreidende coronavirus maakten dat steeds onzekerder. Donderdag hakte de autosportfederatie FIA de knoop door.

Lees ook: Nederlandse GP uitgesteld: thuisrace Verstappen niet in mei

Hetzelfde schuitje
"Natuurlijk vinden we het jammer", zei Vermeulen."Veel meer kunnen we er ook niet over zeggen. We zitten in hetzelfde schuitje als iedereen. We vernemen dit ook via een persbericht. Het is geen afstel, maar uitstel. Meer weten we ook niet. We gaan ervan uit dat de FIA en de organisatie van de Formule 1 de juiste beslissingen nemen. Het zijn moeilijke tijden maar we hopen dat we snel weer aan racen toekomen. Net als iedereen wachten we het af."

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen