Overslaan en naar de inhoud gaan

Management Max Verstappen doet moeilijk over Multipla

Geplaatst opvrijdag 22 februari 2019 - 14:39

De advertentie van de Max Verstappen Multipla-rallywagen is door Marktplaats verwijderd. Dit gebeurde op last van het management van de coureur.

Volgens het management is de advertentie een 'inbreuk op het intellectuele eigendomsrecht van Verstappen en zijn renstal Red Bull'.

Geen verrassing
Landgravenaar Peter van Dijk die de auto te koop aanbood vindt het jammer, maar staat er niet van te kijken. "Eigenlijk was het wel te verwachten omdat er zoveel media-aandacht voor was", zo zegt hij.

Red Fool
Van Dijk bouwde de Fiat
Multipla drie jaar geleden om toen hij zelf meedeed aan een rally. De wagen kreeg de karakteristieke kleuren van de Red Bull-renstal. Op de auto werden groot de letters Red Fool geverfd, als knipoog naar het Formule 1-team. Na de auto enkele jaren te hebben uitgeleend voor uitstapjes, besloot hij hem te verkopen.

Lees ook: Wil jij de blits maken in een Max Verstappen-Multipla?

Marktplaats
Hij kreeg de verwijdering te horen via een mail van Marktplaats. Een poging van Van Dijk om met het management van Verstappen in contact te komen heeft nog tot niets geleid. Volgens hem is de Multipla wel zo goed als verkocht. Dat bedrag is niet veel meer dan de gevraagde 1400 euro, zo zegt hij.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen