Overslaan en naar de inhoud gaan

Management Max Verstappen doet moeilijk over Multipla

Geplaatst opvrijdag 22 februari 2019 - 14:39

De advertentie van de Max Verstappen Multipla-rallywagen is door Marktplaats verwijderd. Dit gebeurde op last van het management van de coureur.

Volgens het management is de advertentie een 'inbreuk op het intellectuele eigendomsrecht van Verstappen en zijn renstal Red Bull'.

Geen verrassing
Landgravenaar Peter van Dijk die de auto te koop aanbood vindt het jammer, maar staat er niet van te kijken. "Eigenlijk was het wel te verwachten omdat er zoveel media-aandacht voor was", zo zegt hij.

Red Fool
Van Dijk bouwde de Fiat
Multipla drie jaar geleden om toen hij zelf meedeed aan een rally. De wagen kreeg de karakteristieke kleuren van de Red Bull-renstal. Op de auto werden groot de letters Red Fool geverfd, als knipoog naar het Formule 1-team. Na de auto enkele jaren te hebben uitgeleend voor uitstapjes, besloot hij hem te verkopen.

Lees ook: Wil jij de blits maken in een Max Verstappen-Multipla?

Marktplaats
Hij kreeg de verwijdering te horen via een mail van Marktplaats. Een poging van Van Dijk om met het management van Verstappen in contact te komen heeft nog tot niets geleid. Volgens hem is de Multipla wel zo goed als verkocht. Dat bedrag is niet veel meer dan de gevraagde 1400 euro, zo zegt hij.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen