Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Management Max Verstappen doet moeilijk over Multipla

Geplaatst opvrijdag 22 februari 2019 - 14:39

De advertentie van de Max Verstappen Multipla-rallywagen is door Marktplaats verwijderd. Dit gebeurde op last van het management van de coureur.

Volgens het management is de advertentie een 'inbreuk op het intellectuele eigendomsrecht van Verstappen en zijn renstal Red Bull'.

Geen verrassing
Landgravenaar Peter van Dijk die de auto te koop aanbood vindt het jammer, maar staat er niet van te kijken. "Eigenlijk was het wel te verwachten omdat er zoveel media-aandacht voor was", zo zegt hij.

Red Fool
Van Dijk bouwde de Fiat
Multipla drie jaar geleden om toen hij zelf meedeed aan een rally. De wagen kreeg de karakteristieke kleuren van de Red Bull-renstal. Op de auto werden groot de letters Red Fool geverfd, als knipoog naar het Formule 1-team. Na de auto enkele jaren te hebben uitgeleend voor uitstapjes, besloot hij hem te verkopen.

Lees ook: Wil jij de blits maken in een Max Verstappen-Multipla?

Marktplaats
Hij kreeg de verwijdering te horen via een mail van Marktplaats. Een poging van Van Dijk om met het management van Verstappen in contact te komen heeft nog tot niets geleid. Volgens hem is de Multipla wel zo goed als verkocht. Dat bedrag is niet veel meer dan de gevraagde 1400 euro, zo zegt hij.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen