Overslaan en naar de inhoud gaan

Man wordt uitgezet uit na snelheidsovertreding

Geplaatst opdonderdag 6 november 2014 - 21:26

Door met vol gas over de Heerlense stadsautoweg te rijden heeft een automobilist ervoor gezorgd dat hij Nederland wordt uitgezet.

In de nacht van woensdag op donderdag zagen agenten hoe de man veel harder dan toegestaan over de N281, en later de A76 scheurde. In Heerlen werd de achtervolging ingezet, maar de man reed zo hard dat de politie hem pas bij Geleen te pakken kreeg.

Marechaussee
Eenmaal aan de kant gezet wilde de man zich identifereren met Sloveense papieren. De agenten vertrouwden de ID-kaart en het rijbewijs echter niet, en vroegen de marechaussee om hulp. Die concludeerde dat de papieren inderdaad vals waren.

Boete
De man wordt daarom het land uitgezet, nadat hij zijn snelheidsbekeuring van zeshonderd euro heeft betaald.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man zonder rijbewijs rijdt negentig kilometer te hard
Snelheid
Met 191 door de Roertunnel: rijbewijs kwijt
Eén op vijftien te snel op Prof. Gelissensingel Venlo
Auto en rijbewijs ingenomen bij politiecontroles
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen