Overslaan en naar de inhoud gaan

Man wordt onwel achter stuur en raakt twee auto's

Geplaatst opzaterdag 7 april 2018 - 15:46

Een automobilist is zaterdagmiddag op de rotonde van de Minderbroederssingel in Roermond onwel geworden en heeft daarbij twee andere auto's geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 15:15 uur.

Vluchtheuvel
De man die onwel werd probeerde zijn auto nog op een
vluchtheuveltje in veiligheid te brengen, maar de auto rolde daarop zonder dat hij het doorhad naar achter, vertelt een politieagent ter plekke. Daarbij raakte hij twee andere auto's.

Nagekeken
Het slachtoffer werd door medisch personeel nagekeken. Of hij ook naar het ziekenhuis is gebracht, is niet duidelijk.

Eén van de drie auto's moet worden afgesleept.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen