Overslaan en naar de inhoud gaan

Man wil ruzie sussen maar wordt bewusteloos geslagen

Geplaatst opzaterdag 30 september 2017 - 15:56

Een man die in Brunssum een vechtpartij wilde sussen, is vrijdagavond door een van de vechterbazen zo hard geslagen dat hij het bewustzijn verloor.

Het slachtoffer liep een hersenschudding op, en raakte gewond aan zijn gezicht. De dader is spoorloos.

Hond
De man liet vrijdagavond tegen 22:30 uur samen met zijn vrouw de hond uit in het Vijverpark, toen ze bij een opstootje uitkwamen. Verschillende mensen hadden het met elkaar aan de stok. De Brunssumer wilde de boel sussen, maar daarop richtte de woede zich op hem. Na wat gescheld over en weer kreeg de man een klap die zo hard was, dat hij van zijn stokje ging.

Lees ook: Slachtoffer vechtpartij Brunssum spoorloos

Gouden tanden
De groep mannen ging er daarop vandoor. De politie meldt dat de dader een zwarte man is met een rastakapsel dat hij in een netje achterop zijn hoofd droeg. Ook heeft hij goud- of zilverkleurige tanden.

Helikopter
Ondanks de inzet van een politiehelikopter en een Burgernet-oproep is de dader nog spoorloos. De politie hoopt dat getuigen zich nog melden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen