Overslaan en naar de inhoud gaan

Man weigert mondkapje, maar wil met duikset supermarkt in

Geplaatst opdonderdag 17 december 2020 - 19:54

De politie heeft donderdag in Tienray een man aangehouden nadat hij met een complete duikuitrusting boodschappen wilde doen bij een supermarkt.

Volgens de politie weigerde hij een mondkapje te dragen. Het personeel wees de man op de mondkapjesplicht, maar hij wilde niet luisteren. Hij weigerde de supermarkt te verlaten.

Duikuitrusting
Wel had hij een andere 'oplossing' bedacht voor het mondmasker: een duikbril met een snorkel. Maar daar bleef het niet bij. Naast de duikbril droeg hij ook zwemvliezen aan zijn voeten. 'We komen soms bij bijzondere meldingen ter plaatse', laten de wijkagenten van Horst-Zuid weten via Instagram.

Aanhouding
De 'duiker' is in de boeien geslagen en zal later worden overgedragen aan de juiste hulpverleningsinstantie, meldt de politie. Ook kreeg hij een winkelverbod.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen