Overslaan en naar de inhoud gaan

Man voor de rechter voor ontucht met elfjarig meisje

Geplaatst opvrijdag 3 november 2017 - 6:00

De 61-jarige Arnold M. uit Brunssum moet zich vrijdag opnieuw voor de rechter verantwoorden voor ontucht en de verkrachting van een elfjarig meisje.

De verdachte zou een vriend van de vader zijn van het slachtoffer.

Lees ook: Verkrachter legt schuld bij 11-jarig slachtoffertje

Abortus
De zaak kwam aan het licht toen het meisje zich in het ziekenhuis meldde, omdat ze zwanger was en een abortus wilde. Ze was toen al zestien weken in verwachting.

Foetus
Verdachte Arnold M. zweeg lange tijd over zijn betrokkenheid, maar het DNA van de foetus kwam overeen met dat van M. Hij zei onschuldig te zijn en legde de schuld bij het meisje. Vrijdag zal het Openbaar Ministerie een strafeis formuleren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen