Overslaan en naar de inhoud gaan

Man vindt vuurwapen voor zijn deur: blijkt chocolade

Geplaatst opzondag 5 december 2021 - 23:04

Een man uit Maastricht heeft zondag de politie geïnformeerd nadat hij dacht een vuurwapen te hebben gevonden bij zijn voordeur. Het bleek echter om een chocolade pistool te gaan.

Nadat de bewoner geschrokken melding had gemaakt van zijn vondst, snelde de politie naar zijn huis. 'De man liet weten dat er een vuurwapen bij zijn voordeur was neergelegd met een doosje munitie met het getal 23 erop', schrijven agenten van de eenheid Maastricht op Facebook.

Geen vijanden
'De bewoner vertelde dat hij met niemand problemen had en daarom ook geen idee had wie het wapen voor zijn deur had gelegd. Na inspectie zagen we meteen dat het om een chocolade pistool ging', aldus de politie.

Lees ook: Limburgers zijn chocolade even moe na feestdagen

Onderzoek afgerond
Ondanks dat de man na het smakelijke nieuws vrij snel van de schrik was bekomen, kon hij het cadeau van de mysterieuze goedheiligman nog steeds niet echt waarderen. Het pistool gaf hij dan ook mee aan de agenten die het meenamen naar het bureau.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen