Overslaan en naar de inhoud gaan

Man vindt vuurwapen voor zijn deur: blijkt chocolade

Geplaatst opzondag 5 december 2021 - 23:04

Een man uit Maastricht heeft zondag de politie geïnformeerd nadat hij dacht een vuurwapen te hebben gevonden bij zijn voordeur. Het bleek echter om een chocolade pistool te gaan.

Nadat de bewoner geschrokken melding had gemaakt van zijn vondst, snelde de politie naar zijn huis. 'De man liet weten dat er een vuurwapen bij zijn voordeur was neergelegd met een doosje munitie met het getal 23 erop', schrijven agenten van de eenheid Maastricht op Facebook.

Geen vijanden
'De bewoner vertelde dat hij met niemand problemen had en daarom ook geen idee had wie het wapen voor zijn deur had gelegd. Na inspectie zagen we meteen dat het om een chocolade pistool ging', aldus de politie.

Lees ook: Limburgers zijn chocolade even moe na feestdagen

Onderzoek afgerond
Ondanks dat de man na het smakelijke nieuws vrij snel van de schrik was bekomen, kon hij het cadeau van de mysterieuze goedheiligman nog steeds niet echt waarderen. Het pistool gaf hij dan ook mee aan de agenten die het meenamen naar het bureau.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen