Overslaan en naar de inhoud gaan

Man verdacht van moord op moeder in Bunde

Geplaatst opwoensdag 15 april 2020 - 15:26

Een 48-jarige Maastrichtenaar wordt verdacht van het doden van zijn 89-jarige moeder. Dat zou op 31 januari zijn gebeurd in het huis van de hoogbejaarde vrouw in Bunde.

Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM). Op 29 april verschijnt hij voor het eerst voor de rechter.

In huis
De vrouw werd levenloos gevonden in haar woning in de Pletstraat. De zoon was op dat moment ook in huis en werd door de politie meegenomen. De man zit sindsdien vast.

Lees ook: Verdachte langer vast na dood 89-jarige vrouw in Bunde

Zelfstandig
Volgens buurtbewoners was de vrouw nog redelijk goed ter been en kwam ze ook geregeld buiten. Ze woonde nog zelfstandig. De verdachte zoon zou haar volgens omwonenden regelmatig bezoeken.

Motief
Justitie wil niet zeggen hoe de vrouw om het leven is gekomen. Ook is nog niet bekend waarom de man zijn moeder om het leven zou hebben gebracht.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen