Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Man van tien miljoen' wint oefenduel met Roda JC

Geplaatst opwoensdag 11 juli 2018 - 20:24

Het tweede oefenduel van Roda JC dit seizoen leverde de club de tweede zege op. De gevallen Duitse grootmacht Alemannia Aachen was in Vaals de tegenstander: 1-0.

De Kerkradenaren begonnen het duel zonder de Belgische aanwinst Niels Verburgh, maar mét nieuwe keeper Tom Muyters en proefspeler Sébastien Bassong (32).

Tien miljoen
Die laatste zal waarschijnlijk nooit hebben kunnen vermoeden dat hij ooit de grasmat van Rood Groen LVC '01, waar de oefenwedstrijd werd afgewerkt, zou betreden. Hij was international van Kameroen, speelde 177 wedstrijden in de Engelse Premier League, kwam uit in de Champions League en op het WK van 2010. Tottenham Hotspur betaalde ooit bijna tien miljoen euro voor de verdediger. Nu moet hij Roda JC zien te overtuigen van zijn kunnen.

Geen doelpunten
Namens Roda JC waren Henk Dijkhuizen (lat) en Mitchel Paulissen in de eerste helft dicht bij een doelpunt. Ook de tegenstander uit Aken raakte het aluminium. Het eerste doelpunt liet ook na de thee lang op zich wachten; Mart Remans kopte tien minuten voor tijd de enige treffer van de wedstrijd binnen namens Roda.

Roda JC won eerder al de oefenwedstrijd tegen KVC Oranje. Het werd toen 12-0 voor de ploeg van trainer Robert Molenaar.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen