Overslaan en naar de inhoud gaan

Man valt van flat in Weert en overlijdt

Geplaatst opzaterdag 14 april 2018 - 17:42

In Weert is zaterdagmiddag een man van de Parkflat gevallen en overleden.

Het incident gebeurde rond 16:40 uur op de hoek van de Beekstraat en de Hoogpoort.

Traumahelikopter
Na de melding dat er iemand was gevallen, werd meteen groot alarm geslagen. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar alle hulp mocht niet meer baten. Volgens een politiewoordvoerder heeft eerste onderzoek uitgewezen dat het waarschijnlijk om zelfdoding gaat.

De omgeving werd enige tijd afgezet.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen