Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Man valt op spoor, heldhaftige redder beroofd van telefoon

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 13:30

Op het station van Roermond is een man op het spoor gevallen nadat hij onwel werd. Een vrouw die hem direct te hulp schoot, werd tijdens haar reddingsactie beroofd van haar telefoon.

De man voelde zich vrijdagochtend niet lekker, raakte even buiten bewustzijn en viel toen op de rails.

Tas op perron
Een vrouw die bij hem in de buurt stond, sprong direct van het perron om de onwel geworden man te helpen. Ze liet haar tas, met daarin onder meer haar mobieltje, op het perron staan. Terwijl ze de man aan het helpen was, dook iemand anders in haar tas en ging er met haar telefoon vandoor.

Camerabeelden
Toegesnelde agenten zijn direct een onderzoek gestart naar de diefstal. Er worden onder meer camerabeelden bekeken om zo te achterhalen wie de dief is. Hoe het gaat met de man die onwel werd, is niet bekend.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen