Overslaan en naar de inhoud gaan

Man uit Stein opgepakt na zwaar auto-ongeluk bij Nijkerk

Geplaatst opzondag 21 juni 2015 - 13:24

Een 27-jarige man uit Stein is in Gelderland opgepakt omdat hij daar een ernstig auto-ongeluk zou hebben veroorzaakt.

Zaterdagavond vond er op de A28 bij Nijkerk een ernstig ongeval plaats. Twee auto's kwamen met elkaar in botsing. Eén wagen raakte van de weg en eindigde in een sloot, de andere auto kwam een stuk verderop tot stilstand.

Van de weg drukken
Een van de betrokken bestuurders, een man van 27 uit Stein, zou volgens getuigen geprobeerd hebben meerdere auto's van de weg te drukken, zo schrijft Omroep Gelderland. De man is aangehouden en wordt verdacht van rijden onder invloed en gevaarlijk rijgedrag.

De automobilist uit Stein zat alleen in zijn wagen, in de andere auto die bij het ongeval betrokken was, zaten twee mannen uit IJsselstein.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Auto botst tegen boom in Stein
Slachtoffer ongeluk in Elsloo rijdt naar huis met beenbreuk
Zware windstoten zorgen voor schade in Limburg
Vrachtwagenbrand op A76 bij Stein: weg is afgesloten
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen